donderdag 11 augustus 2011

Gebakken Gnocchi

Vandaag 'n gerechtje wat Matthias graag heeft. Dit is iets wat wij hebben geprobeerd toen we 'n weekje vissen waren en we moesten koken op twee gaspitjes ...
Gnocchi's zijn Italiaanse deegballetjes gemaakt met aardappelpuree en bloem.
Normaal worden ze gekookt en met 'n saus geserveerd zoals pasta.
We hebben er dus nog 'n ande toepassing voor gevonden, gebakken aardappeltjes op 'n vlugge manier :)
Ingrediënten
500 gr Gnocchi - ik heb ze gewoon gehaald in de Carrefour in het versvak
Beetje olijfolie en boter
Bereidingswijze
De boter en olijfolie verhitten en de Gnocchi goudbruin hierin bakken, afkruiden met zout.
Je hebt dan 'n krokant buitenlaagje en 'n mals zacht binnenste.
Lekker!

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten