Ingrediënten
250 gr roomboter
150 gr lichtbruine suiker
150 gr kristalsuiker
300 gr bloem
1 kl bakpoeder
1 kl zout
1 kl vanille-extract
2 grote eieren
250 gr melkchocolade-pellets
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 175 graden.
De bloem, het zout en de bakpoeder mengen in 'n kleine kom en apart zetten.
De roomboter die op kamertemperatuur is, goed mixen met de lichtbruine suiker en de kristalsuiker.
Daarna de vanille toevoegen en één voor één de eieren eronder mengen.
Met 'n houten lepel de bloem onder het mengsel doen en daarna de chocolade druppels.
In 'n bakvorm van 30 cm op 20 cm 'n vel bakpapier leggen.
Met 'n lepel kleine hoopjes van het cookie deeg over de hele vorm verdelen en mooi uitstrijken.
Met 'n lepel kleine hoopjes van het cookie deeg over de hele vorm verdelen en mooi uitstrijken.
Ongeveer dertig minuten laten bakken in de oven.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten