woensdag 6 juli 2011

Cake met Bosbessen en Witte Chocolade

Morgen komen ons Michelle en haren Sandro, enne ik heb gezorgd dat der iets lekkers klaarstaat als ze hier komen na hun treinritje ....
Mijn excuses voor de slechte foto, maar het was al tien uur door toen ik ze trok :)

Nu, de cake is evenzeer lekker hoor!
Ingrediënten
250 gr roomboter (op kamertemperatuur)

250 gr fijne suiker
4 eieren

250 gr zelfrijzende bloem
75 gr witte chocolade in kleine stukjes of callebaut pallets

150 gr bosbessen
snufje zout
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 170 graden.
De boter samen met de suiker heel luchtig kloppen. Goed lang, tot het bijna 'n witte massa is.
Daarna voorzichtig met 'n handklopper de eieren één voor één toevoegen.
Hierna het zout en de bloem in drie keer toevoegen (ook met de handklopper).
De witte chocolade in 'n potje doen en er 'n beetje bloem over verdelen en mengen onder het deeg.
Hetzelfde doen met de bosbesjes.

In 'n brownieschotel storten en 'n vijftigtal minuten laten bakken.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten