zondag 26 juni 2011

Heerlijk Slaatje!

Filip was er vandaag niet voor het avondeten, Matthias had zin in 'n pizza, en ik, ik heb toen 'n slaatje gegeten ....
Ingrediënten
Goede handvol Rucola
Bolletje Mozarella
Twee schijfjes Italiaanse Hesp
3 el Pijnboompitjes
Stuk of acht blaadjes Basilicum
Peper en zout en olijfolie
Bereidingswijze
De schijfjes hesp laten drogen in ‘n warme pan, geregeld omdraaien tot ze lekker krokant zijn.
Uit de pan halen en aan de kant leggen.
In dezelfde pan de pijnboompitten roosteren.
Dan kan je het slaatje samenstellen.
Op ‘n bord leg je de Rucola, daarover de mozarella, de italiaanse hesp in stukjes gekruimeld, de pijnboompitjes en de basilicum in fijne reepjes gesneden.
Afwerken met olijfolie en goed wat peper en zout.


Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten