Vandaag heeft Filip gekookt, al voor moederdag.
Voor Matthias en hemzelf had hem ChateauBriand gemaakt met Béarnaise en voor mij deze pasta met Foie Gras.
En ik moet zeggen, het was heel lekker!
Ingrediënten
100 gr Foie Gras (in stukjes gesneden)
100 gr Shi-Take's
2 dl gevogeltefond
2 dl room
1 el boter
2 el peterselie (fijngesnipperd)
Zout en peper naar smaak
Pasta naar keuze
Bereidingswijze
De pasta volgens de instructies op het pak koken.
Ondertussen kunnen we de saus maken.
De boter laten smelten en hierin de Shi-Take's laten bakken.
Als ze kleuren de Foie Gras toevoegen.
Als deze zijn vet begint te verliezen de fond en de room toevoegen en tot de gewenste dikte laten inkoken.
Peper en zout toevoegen naar smaak en afwerken met de peterselie en over de pasta verdelen.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten