donderdag 12 januari 2012

Spaghetti


Normaal maak ik mijn spaghetti saus met 'n hoop groenten, maar vandaag eens echt de basic-saus zonder veel tralala.
Het heeft er niet minder om gesmaakt!
Ingrediënten

800 gr gemengd gehakt
2 grote ajuinen, gesnipperd
4 teentjes look, gesnipperd
1 el gedroogde oregano
1 glazen fles gezeefde tomaten (700 ml)
3 bouillonblokjes knorr italiaanse kruiden
Peper, zout en extra oregano

Bereidingswijze
De ajuin en oregano glazig aanbakken in wat olijfolie. Hierna het gehakt toevoegen en rul bakken tot het niet meer rozig ziet.
De fles gezeefde tomaten toevoegen, de fles nog eens half vullen met water en dit ook toevoegen.
Daarna het blik tomaten erbij doen alsook de bouillonblokjes.
Dit zeker twee uur zachtjes laten sudderen.
Naar keuze bijkruiden met peper, zout en lookkruiden en oregano.
Mijn saus is altijd goed afgekruid, maar dit is iedereen zijn eigen smaak.


Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten