dinsdag 3 januari 2012

Panini met Parika en Kip

Dit was ons avondeten van gisterenavond.
Na die dagen had Filip niet veel zin in zware en grote maaltijden en van left-overs had ik deze Panini gemaakt.
Ingrediënten
Zes grote sneden wit brood
1 kippenborst, gegrild en in stukjes gesneden
1 rode en groene paprika in stukjes gesneden
1 rode ui in stukjes gesneden
Bolletje mozzarella in stukjes gesneden
Peper, zout en oregano
Beetje olijfolie
Bereidingswijze
De paprika en de uien in 'n beetje lookolie aanbakken en kruiden met peper en zout, eventueel wat look toevoegen.
De sneden brood insmeren met 'n beetje olie.
Hierop de kipreepjes leggen en daarop het paprikamengsel.
Hierover de mozzarella verdelen.
Boterham eropleggen en grillen.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten