woensdag 13 juli 2011

Spaans Aardappelpannetje met Chorizo

Filip komt later thuis vandaag, en dus heb ik maar vlug vlug iets gemaakt, wat ik straks gemakkelijk kan opwarmen voor hem.
We eten er wel 'n goeie salade bij, anders zouden het wel héél weinig groentjes zijn.
Ingrediënten
500 gr aardappelen, grof geraspt
100 gr plakjes chorizo, fijngesneden
3 uien
Klein bakje room
4 el koriander
Boter en olijfolie
Peper, zout en lookpoeder
Bereidingswijze
De aardappelen in 'n wok aanbakken tot ze zacht en 'n mooi kleurtje beginnen te krijgen. Kruiden met peper en zout en lookpoeder.
In 'n andere pan de chorizo krokant bakken en dan bij de aardappelen doen. De uien in het achtergebleven vet van de chorizo bakken en als deze gaar zijn ook bij de aardappelen doen.

Het potje room erbij doen en even laten inkoken.
Proeven en eventueel bijkruiden.
De koriander erbij voegen en alles onder elkaar roeren.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten