maandag 18 april 2011

Pasta met Pancetta, Champignons en Truffelpasta

Gisteren heeft Filip gekookt en voor mij had hij deze pasta gemaakt.
Gewoonweg heerlijk!
Ingrediënten
1 el olijfolie
1 sjalot gesnipperd
50 gr Pancetta, fijngesneden
120 gr fijngesneden champignons
1 dl witte wijn
2 dl room
2 kl truffeltapenade
1 el peterselie
Peper en zout
Pasta
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar in kokend water (zie verpakking voor de juiste tijd)
Ondertussen maken we de saus.
De fijngesnipperde sjalot glazig laten worden in de warme olijfolie.
Hier de champignons toevoegen en laten gaar worden.
De wijn toevoegen en laten inkoken.
De room toevoegen, samen met de tapenade en de peterselie en in laten koken tot sausdikte.
Afkruiden met peper en zout naar smaak.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten